пʼятницю, 12 грудня 2014 р.

Зима до нас прийшла!!!


Привіт!

Нарешті в нас почалася справжня зима! Мої малята вже так чекали снігу! А тепер в ньому порпаються і тішаться. А менший, коли виходимо з садочку кожного дня питається - а сніг золотий? і на мою відповідь що він білий каже - золотий-золотий, дивись як він блистить! 
І для кожного з дітей зима залишить якийсь особливий спогад.


А для мене зима асоціюється насамперед зі сніговиками, яких ми вечорами (бо ж зранку школа, потім домашні завдання і гуртки) цілою бандою дітвори  ліпили поближче під будинком. І зранку як тільки встали бігли дивитися в вікно, чи за ніч він нікуди не втік. А сам процес катуляння величезних куль був захопливий настільки, що я досі чітко памятаю свої фізичні відчуття в той момент - так тяжко пхати, але ж такий кайф!!! 

А ще з сосульками... які так так хотілося облизати... вони ж як морозиво!!! На різдвяні канікули ми їздили до діда і бабусі в Старосамбірський район, там вже починаються гори. І від вокзалу до села автобуси зимою майже не їздили - снігом перемітало дорогу. Треба було йти пішки - 5 чи 6 !!!!! кілометрів...Ох, як я памятаю цю зимову звивисту дорогу, височеееееезні сосни з шишками на самому чубку і присипані білим снігом кущі... І сосульки, які ми обривали з нижніх гіляк і поки ніхто не бачить....еее... намагалися втамувати спрагу...о! 

І звичайно ж - коляда!!! Жаль, що зараз все менше дітей колядують! Можливо це проблема великого міста, всі ходять тільки до своїх знайомих та родичів.  А в селі ми колись поки всі хати не обійшли додому не вертались. Весело було.

Та й тепер весело, колядуємо, їздимо в гості, бавимося в сніжки. Не вистачає лише дитячої безтурботності.

Ось така моя зима - весела, яскрава, і в веселій компанії




Мої улюблені сніговички!!! Кожного року роблю з ними листівку чи дві



Бантик зробила за допомогою дошки для конвертів від WeAreMemoryKeepers 





А як проходить ваша зима?


1 коментар :

  1. Красивая работа, со вкусом! Спасибо за участие в задании от блога Вензелик.

    ВідповістиВидалити

-->